Karakuş Ortaokulu

Vizyon: Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren, "mutlu" ve "özgür" insan yetiştirmektir.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.15
Isınma: Isı Pompası
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Mevcut
Sportif Etkinlikler: Sınıflar arası turnuvalar ve Sportif etkinlikler ile Bölge okullarının katılımıyla Tek Tek Dağları Bahar Şenlikleri düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilk defa Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz bölgesinde GSM şebeke sıkıntısından dolayı iletişim telefonlarına ulaşımda aksaklıklar yaşanabilir. Aradığınızda bu durum yaşanması halinde bizlere ulaşmak ve iletişim kurmak için WhatsApp uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Telefon - 05416700498 (şebeke sorunundan dolayı ulaşamazsanız Whatsapptan mesaj yazabilirsiniz.)

WEB - https://karakusortaokulu63.meb.k12.tr

Adres - KARAALİ MAH. KARAKUŞ SK. KARAKUŞ İLK OKUL VE LOJMAN SİTESİ NO 2A EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Karaali Mahallesi Karakuş Sokakta yer almaktadır.

Ulaşım Öğretmen Servisi ile günlük ulaşım sağlanmaktadır. NOT: Okulumuzda Lojman mevcuttur. 2 daire olup ikisi de dolu durumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa Merkeze 56 Km.